Архів
Квітень 2024 (46)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято (фото)

Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято (фото)

Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято (фото)

  Низку казкових зимових свят у грудні місяці розпочинає День святого Миколая, яке має свої давні традиції в Україні. В селищі Доброслав, центрі Лиманського району, до довгоочікуваної події готувалися заздалегідь й дуже ретельно, із залученням великої кількості учасників дійства.Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.  Отже, розпочалося святкування з відкриття оновленої Резиденції святого Миколая у мальовничому куточку Доброслава - етнопарку "Лісова пісня".Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.  Далі на Ярмарковій площі залунали відомі мелодії у виконанні оркестру святих Миколаїв Національної гвардії України. Костюмовані персонажі не лише грали, а й розважали всіх гостей запальними танцями.Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.  Після цього розпочався масштабний парад Святих Миколаїв, який пройшов вулицями Доброслава, починаючи з Центральної. Далі хода попрямувала Першотравневою та Київською вулицями й повернулася до святкової сцени неподалік від Резиденції святого Миколая, де й розгорнулися основні події заходу.Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.Людмила Прокопечко, голова Доброславської селищної ради.

У нас буде багато всього цікавого: багато конкурсів, багато сюрпризів й дуже багато подарунків, - Людмила Прокопечко, голова Доброславської селищної ради.

Леонід Гребенюк, перший заступник голови Лиманської РДА.

Бажаю, щоб святий Миколай оберігав вас і вашу оселю від всіх життєвих негараздів. Добробуту вам, любові, мирного неба, - Леонід Гребенюк, перший заступник голови Лиманської РДА.

Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.  В той самий час всі гості заходу, дорослі та малі, мали змогу відвідати святкові інсталяції: фотозони, арт-об'єкти, зробити на пам'ять світлини. Для всіх охочих працював ярмарок, де можна було придбати смаколики та різні сувеніри. На День святого Миколая, який вже не один рік масштабно та креативно відзначають у Доброславі, приїздять жителі з Одеської області та беруть участь всіма родинами.Олеся, жителька с. Трояндове.

Дуже вражена таким святом. Дуже мені подобається все, що тут відбувається. Я кожен рік тут. Беру участь у ході святих Миколаїв. Лише в цьому році не потрапила. А рекорди робили ми всією сім’єю, - Олеся, жителька с. Трояндове.

  Герої свята - святі Миколаї, які завітали з різних країн світу, у тому числі з Японії та Монголії.Увлін Увгун, гість з Монголії.

Я приїхав з Монголії. Сюрпризи робитиме Людмила Ярославівна, а ми робимо добрий настрій, - Увлін Увгун, гість з Монголії.

Сегацу-сан, гість з Японії.

Я з Японії. До свята готувалися тиждень, - Сегацу-сан, гість з Японії.

святий Миколай, гість з с. Першотравневе.

Я приїхав з села Першотравневе. Це приємно - взяти участь та показати, хто ми є, - святий Миколай, гість з с. Першотравневе.

  Серед Миколаїв були й зовсім незвичайні персонажі, навіть з Іраку. Та вони стверджують, що такого свята, як у Доброславі, ніде не бачили.Папа Нобель, гість з Іраку.

Краще, ніж в Доброславі, ніде немає, - Папа Нобель, гість з Іраку.

Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.  У концертній програмі вечора - надзвичайні виступи творчих колективів з різних сіл Лиманського району та міста Южного, вокальні та хореографічні номери. Були навіть модні дефіле у святкових костюмах.Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.  Та яке ж свято у Доброславі без встановлення рекордів? Цьогоріч вони теж були.Лана Вєтрова, керівник Національного реєстру рекордів України.

Традиційно на День Миколая ми реєструємо рекорди у Доброславі. Ця традиція вже відома всій Україні. Багато телеканалів мене запитували: які цього року рекорди в Доброславі? Нам це дуже приємно. Тут найбільша кількість маленьких Миколайчиків в одних санях. Ми нарахували 76 маленьких дітей, які увійшли в одні сани. Також тут дуже креативна ялинка - найбільша інсталяція із мушлів- Лана Вєтрова, керівник Національного реєстру рекордів України.

Святі Миколаї з різних країн, рекорд та інсталяція з мушлів: у Доброславі відбулося феєричне свято.  Взагалі, якщо казати про цифри, то сама ялинка складається з 2600 мушлів устриць, 180 мушлів з рапанів, висотою три з половиною метри.
  Гості заходу в захваті від свята у Доброславі.Вікторія та Валерія, гості з Кремидівки.

Ми приїхали з Кремидівки. Тут дуже гарно: фотозони зроблені, є де зняти неймовірні фото. Враження переповнюють, - Вікторія та Валерія, гості з Кремидівки.

  Під час заходу була проведена також святкова лотерея. Багато хто з гостей отримав призи. Люди були задоволені, а настрій - піднесений.Людмила Прокопечко, голова Доброславської селищної ради.

З кожним роком фестиваль стає більш популярним. Люди хочуть сюди приїжджати. Ми раді, що вийшло все. Ми відкрили резиденцію, встановили два рекорди, до яких готувалися. Ми зробили нові інсталяції, фотозони. Провели парад і конкурс зірок Різдвяних. Я думаю, що це було дуже видовищно, - Людмила Прокопечко, голова Доброславської селищної ради.

  Людмила Прокопечко вважає, що дуже приємно, що населення підтримало данні ініціативи. А це говорить про те, що такі свята потрібні людям. Та на цьому зупинятися не збирається - попереду нові креативні ідеї та рекорди.

  Фото копетр Віктор Брик

Друк
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
TOP