Архів
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Молодіжна рада: у Першотравневому хабі відбулася зустріч молоді з керівництвом Визирської сільради (фото)

Молодіжна рада: у Першотравневому хабі відбулася зустріч молоді з керівництвом Визирської сільради (фото)

Молодіжна рада: у Першотравневому хабі відбулася зустріч молоді з керівництвом Визирської сільради (фото)

  У порядку денному робочої зустрічі з молоддю Визирської громади ключовими темами стали перспективи розвитку ОТГ та роль молодого покоління у відбудові тут заможних населених пунктів, обговорення положень Молодіжної ради та роль молоді в розбудові.

  Серед учасників заходу: голова Визирської сільради Валерій Стоілакі, начальник відділу освіти Визирської ОТГ Валентина Харламбова, депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе, професор, доктор економічних наук Володимир Осипов, а також інші представники профільних вишів з Одеси – викладачі та науковці. Слід зазначити, що сам факт утворення Молодіжної ради саме у сільській місцевості вже є надзвичайним, адже практика роботи подібного органу існує лише в Одесі та Харкові при міських головах.Молодіжна рада: у Першотравневому хабі відбулася зустріч молоді з керівництвом Визирської сільради.Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради. 

Перед новим роком було прийнято Положення про Молодіжну раду сесією Визирської сільської ради. Відповідно до того положення має сформуватися Молодіжна рада з осіб віком від 16-и до 35-и років у кількості 15-и осіб. Нині відбулося засідання ініціативної групи, яка складається жителів населених пунктів громади: Любополя, Визирки, Першотравневого. Це й учнівська, й студентська молодь та молодь, що працює на підприємствах, розташованих на території громади, - Валентина Харламбова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради. 

Молодіжна рада: у Першотравневому хабі відбулася зустріч молоді з керівництвом Визирської сільради.  З молоддю громади поспілкувався депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе. Він, як людина з багатим досвідом, розповів про те, як втілював різні інфраструктурні та бізнес-проєкти, серед яких є створення наймасштабнішого транспортного вузла "ТІС". Від щирого серця побажав молодим людям обирати правильні цілі та акцентував, що на них покладаються великі надії у роботі Молодіжної ради.

Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Я бачу там творчу раду, де зберуться лідери громади, які будуть прагнути у перспективі керувати своєю громадою. В даному випадку, вести молодіжну політику, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

  За словами Олега Кутателадзе, молодіжний осередок повинен стати "містком" між жителями певного населеного пункту, які представлятимуть у раді інтереси рідної громади. Також мотивувати своїм прикладом іншу молодь до активних дій щодо покращення життя у своєму селі.Молодіжна рада: у Першотравневому хабі відбулася зустріч молоді з керівництвом Визирської сільради.Молодіжна рада: у Першотравневому хабі відбулася зустріч молоді з керівництвом Визирської сільради.  Голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі висловив слова подяки від зустрічі, яка відбулася у приміщенні Першотравневого НВК. Запевнив, що зробить все необхідне задля розвитку молодіжного руху. Керівництво громади буде ділитися досвідом з молоддю. Це великий шанс для молодих людей себе проявити. А починати можна зі створення проєктів для отримання європейських грантів у різних галузях. З цікавою розповіддю саме про інновації виступив професор, доктор економічних наук Володимир Осипов, який озвучив бюджетну статистику сільських громад у Європі, як приклад який треба наслідувати, аби наблизитись до світових стандартів. Приємно бачити те, що молоді до вподоби отримувати нові знання та прагнути кращого. Ділиться учасниця проєкту з написання грантів в Інституті проблем ринку та економіко-екологічних досліджень Майя Бочарова. Майя Бочарова, учасниця проєкту з написання грантів в Інституті проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України.

Тут я буду співпрацювати з європейськими громадами, налагоджувати з ними зв’язки задля плідної співпраці та покращення життя жителів Визирської громади, - Майя Бочарова, учасниця проєкту з написання грантів в Інституті проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України.

  На думку Маї Бочарової, серед найважливіших питань, які хвилюють молодь є працевлаштування з гідною зарплатнею, житлова проблема та дозвілля. Далі всім учасникам запропонували до наступної зустрічі, яка відбудеться наступного місяця, підготувати власне бачення розвитку населених пунктів громади та свою роль в цьому процесі. Вже найближчим часом планують обрати голову, секретаря та членів Молодіжної ради, а також обговорити порядок проведення засідань нового молодіжного осередку.

Друк
Схожі новини:
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
TOP