Архів
Квітень 2024 (37)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Жінок Визирської ОТГ привітали з 8 Березня (фото)

Жінок Визирської ОТГ привітали з 8 Березня (фото)

Жінок Визирської ОТГ привітали з 8 Березня (фото)

  Вітання жінок громади з весняним святом 8 Березня стало вже доброю традицією у населених пунктах Визирської ОТГ. Напередодні вихідних одразу у декількох селах відбулися зустрічі керівництва громади, місцевих депутатів з представницями прекрасної статі громади аби вручити їм квіти та щиро завдячити за сумлінну працю у різних галузях.

  Почали з центру громади — Визирки. Голова сільради Валерій Стоілакі, його перший заступник Олександр Токменінов, директор компанії ТІС-Вугілля Віталій Кутателадзе та депутат Визирської сільради від депутатської групи «Команда розвитку» Віталій Петрусенко завітали до жінок, які працюють у Визирській сільраді, а також у Центрі надання адміністративних послуг. Першим взяв слово Валерій Стоілакі.

Валерій Стоілакі, Визирський сільський голова.

Валерій Стоілакі, Визирський сільський голова

Зі святом 8-го Березня, ці привітання я хочу передати вам від обласного депутата Олега Кутателадзе, від «Команди розвитку», від нашого колективу сільради та побажати Вам усього найкращого.

  Валерій Стоілакі наголосив на тому, що саме від прекрасних жінок Визирської ОТГ здебільшого залежить успіх та високі показники розвитку різних галузей громади. До святкових побажань приєднався директор компанії ТІС-Вугілля Віталій Кутателадзе.

Віталій Кутателадзе, директор ТОВ «ТІС-Вугілля».

Віталій Кутателадзе, директор ТОВ «ТІС-Вугілля»

Жінка грає велику роль не лише у родині, вона вміє створити затишок, який, я впевнений, буде у всій нашій великій гарній громаді.

  Після приємних побажань, жінки Визирки отримали подарунки. У приміщенні запахло ароматом весняних квітів. Від щирого серця лунали найкращі слова від першого заступника Визирського сільського голови Олександра Токменінова.

Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови

Жінки для нас у громаді відіграють дуже важливу роль. Вони в нас займаються вихованням дітей, вчителюють, лікують, працюють у комунальних підприємствах, прибирають територію. Працівниці сільської ради, сфери культури — всі вони роблять велику справу на благо наших людей. Бажаю їм щастя, міцного здоров’я, успіхів, щоб у них завжди був веселий весняний настрій.

  У свято весни й самі дівчата були у дуже гарному настрої та з великим задоволенням приймали вітання, поділилася своїми позитивними емоціями керівниця відділу земельних відносин та комунальної власності Визирської сільської ради Анастасія Дорошенко.

Анастасія Дорошенко, керівниця відділу земельних відносин та комунальної власності Визирської сільської ради.

Анастасія Дорошенко, керівниця відділу земельних відносин та комунальної власності Визирської сільської ради

Напередодні 8 Березня дуже приємно отримати вітання від чоловіків-працівників сільської ради, від голови сільради, від заступників, також нас привітав Віталій Кутателадзе, було дуже приємно. Вони нам завжди приділяють достатньо уваги.

  Своїх колег-жінок привітав і секретар Визирської сільради Іван Ососкало.

Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.

Іван Ососкало, секретар Визирської сільради

У цей день хочу побажати міцного здоров’я, краси, злагоди, добробуту, достатку, щоб на жіночих вустах завжди була посмішка.

  Одразу після сільської ради святкова делегація вирушила до Визирського ліцею. Там Валерій Стоілакі, Віталій Кутателадзе та Віталій Петрусенко також привітали красунь-вчительок, подякували за їхню працю та внесок, який вони роблять у спільну справу розвитку громади. Дружний колектив педагогічних працівників школи зустрів очільника громади з посмішками та чудовим настроєм.

  Під час спілкування з вчителями Валерій Стоілакі та Віталій Кутателадзе поділилися найближчими планами з розбудови Визирки, розповіли про деякі проєкти, які стосуються будівництва нового спорткомплексу, каналізування села тощо. Від імені депутатського корпусу та «Команди розвитку» Визирської сільради, своє слово на адресу жінок сказав депутат Віталій Петрусенко.

Віталій Петрусенко, представник депутатської групи «Команда розвитку» Визирської сільради.

Віталій Петрусенко, представник депутатської групи «Команда розвитку» Визирської сільради

Хочу привітати всіх наших жінок громади зі святом 8 Березня! На вас тримається в цьому світі багато всього. Майже все. Якби не ви, чоловіки не йшли б на подвиги заради вас. У нашій Визирській громаді по всіх чудових колективах, найчастіше посади займають жінки: школи, дитячі садки, амбулаторії, у сільраді на благо громади працюють — жінки. Бажаю їм сили, любові й здоров’я.

  Завітали чоловіки й до Визирської амбулаторії, аби привітати жінок-медиків зі святом та запитати, чи є якісь побажання щодо покращення робочих умов. Переконавшись у тому, що тут все добре, вирушили до наступного населеного пункту громади — Любополя, де у приміщенні старостату округу на гостей вже очікували місцеві жительки. Після цього Валерій Стоілакі разом з Віталієм Кутателадзе відвідали Любопільську гімназію. До жінок Любопільського старостинського округу з привітаннями звернувся староста Олександр Рембач.

Олександр Рембач, староста Любопільського старостинського округу.

Олександр Рембач, староста Любопільського старостинського округу

Жінка, як хтось нещодавно сказав, — це восьме чудо світу, бажаю вам здоров’я, адже від здоров’я жінки багато залежить у родині, в державі. В нашій громаді жінки сьогодні займають керівні посади.

  Наступним населеним пунктом Визирської ОТГ, який відвідали Валерій Стоілакі з Віталієм Кутателадзе стало село Першотравневе. Стартували з ліцею, де привітали великий педагогічний колектив прямо у вчительській кімнаті. Далі поспілкувалися з представниками відділу освіти, молоді та спорту на чолі з Валентиною Харламбовою.

  А ще зустрілися з колективом дитячого садка «Сонечко», де відбулася дружня бесіда з його працівницями. Наступним місцем привітань стало адміністративне приміщення Першотравневого старостинського округу. Усмішки та позитивні емоції лунали скрізь. З найкращими побажаннями до жінок звернувся староста Василь Хміленко.

Василь Хміленко, староста Першотравневого старостинського округу.

Василь Хміленко, староста Першотравневого старостинського округу

Я хочу привітати всіх з жіночим днем. Побажати вам бути такими, якими ви є: веселими, життєрадісними, щоб ви кохали, вас кохали, щоб ця весна, що прийшла, приносила радість, щастя й здоров’я. А квіти ви бачили щодня, не лише на 8 березня. Їх вам дарували знайомі, кохані, друзі.

  Привітали працівниць Першотравневої амбулаторії. Тут переважну кількість робочих місць також замають саме жінки. Цього ж дня вітання отримали й жительки інших населених пунктів ОТГ, в тому числі тих, які знедавна стали частиною великої дружньої родини Визирської громади. До всіх дружин, мам, бабусь та донечок з найщирішими словами звернувся директор ТІС-Вугілля Віталій Кутателадзе.

Віталій Кутателадзе, директор ТОВ «ТІС-Вугілля»

Я хочу побажати всім жінкам нашої громади здоров’я, щастя, аби їх любили їхні чоловіки, дарували тепло, затишок. Я дуже радий тому, що у Визирській громаді ми мали можливість приїхати у кожне село, а окрім привітань сказати про те, що вже збудовано, створено та вже працює.

  Якщо казати про певні досягнення у громаді, то першими можна навести наступні приклади. У центрі ОТГ, у Визирці, демонтовано недобудовану школу, на її місці буде споруджено новий спортивний комплекс, розпочато масштабний проєкт побудови централізованої каналізаційної системи. Якщо казати про Першотравневе, то там тривають роботи з розбудови нового сучасного харчоблоку у школі, велика увага приділяється інклюзивній освіті. А Любопіль вже може пишатися двома новими в'їзними дорогами високої якості. Перша поєднує село з центром ОТГ — Визиркою, інша — з Сичавкою. Приємним подарунком до свята весни стала ще одна перемога Визирської ОТГ вже на рівні всієї країни. Про це з радістю повідомив очільник громади Валерій Стоілакі.

Валерій Стоілакі, Визирський сільський голова

Я від щирого серця хочу привітати всіх жінок нашої громади, бо у нас вони найкращі, найтендітніші. У це свято нам оголосили про те, що з 277 громад України Визирська громада посіла 4 місце. Ми молода громада, нещодавно увійшли у цю велику родину громад та вже посіли почесне 4 місце.

  У даному рейтингу серед різних об’єднаних територіальних громад України враховувалися різні показники: бюджету, кількості населення тощо. Цього ж дня, вже ближче до вечора, майже у всіх населених пунктах громади, у місцевих будинках культури, відбулися гучні та веселі святкові концерти з яскравими виступами артистів та розіграшами призів.

Автор: Сергій Бяков.

Друк
Схожі новини:
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
TOP