Архів
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
Жовтень 2023 (29)
ЛАН » Головні події дня » Володимир Церр: "Депутатом повинен бути місцевий житель громади"

Володимир Церр: "Депутатом повинен бути місцевий житель громади"

Володимир Церр: "Депутатом повинен бути місцевий житель громади"
  - Чому вирішили стати депутатом, яка була аргументація?Володимир Церр: Депутатом повинен бути місцевий житель громади
Я і мої рідні - ми усі звідси, з Першотравневого. Я тут навчався і працюю досі. Сталося так, що коли я шукав депутата на нашій вулиці для вирішення однієї проблеми, я його просто не знайшов. У прямому сенсі слова - це був незрозуміло хто і незрозуміло де. Тоді мені й запропонували стати представником від людей і піти в депутати. Я вирішив, що хтось повинен брати на себе відповідальність і захищати інтереси місцевих жителів. Тепер, як до депутата, люди можуть в будь-який час звернутися до мене, а я - до людей. Я їх знаю і вони мене також! Ось в цьому була моя головна аргументація - допомагати людям!
  - Ставши депутатом, що зрозуміли про призначення? Які бачите перспективи в депутатській діяльності?
Це дуже серйозна щоденна робота з людьми. Її не можна порівняти з роботою на підприємстві. Люди бувають різні, до кожної людини потрібно знайти свій індивідуальний підхід. Зараз, 30 червня, відбудуться вибори у Визирську об'єднану територіальну громаду. Прийде команда, яка отримає великі можливості, з урахуванням зростаючого з кожним днем бюджету. Це дозволить вирішувати набагато більше завдань.
  - У вас вже друга каденція. Що вдалося змінити?Володимир Церр: Депутатом повинен бути місцевий житель громадиВолодимир Церр: Депутатом повинен бути місцевий житель громадиВолодимир Церр: Депутатом повинен бути місцевий житель громади
У нас вулиця Перемоги була частково без дорожнього покриття. Триста метрів ми заасфальтували. На ній було встановлено освітлення, воно ще потребує доопрацювання, але головне - світло є! Як кажуть: "Апетит приходить під час їжі". Ось і у людей ростуть запити і потреби. Намагаємося не підводити і виконувати всі завдання, що надходять від сільської громади. З "Командою розвитку" наше село буде перетворюватися. Воно у нас одне з найбільших на Лиманщині, з гарною інфраструктурою. Але тепер відкриваються великі перспективи для його благоустрою. Попереду багато праці. Зараз важко уявити, що колись з водопроводом тут в Першотравневому була велика проблема і люди носили воду відрами і бідончиками. Зараз питання водопостачання вирішено. Звичайно по сезону не завжди нормальний тиск у водопроводі, через те, що активний полив здійснюється. Але вода є у кожному будинку і в кожній квартирі! Зараз організовано централізований вивіз сміття, і село стало набагато чистіше. А там, де раніше були помийні ями - люди організували клумби з квітами. Приємно бачити, що все це: наша робота, з людьми і для людей! І це велика командна праця під керівництвом Валерія Володимировича Стоілакі.
  - Який він керівник?Володимир Церр: Депутатом повинен бути місцевий житель громадиВолодимир Церр: Депутатом повинен бути місцевий житель громади
Він дуже ефективний керівник і цікава людина. У нього є чому повчитися. Якщо поставлена мета - він до неї йде, і знає, кому що доручити, щоб був досягнутий результат. Як людина, він вміє працювати з людьми. Він не тільки обіцяє, а й звітує перед своєю громадою два рази на рік. У нього є зошит, де він зазначає все що зроблено, де все зафіксовано - аж до щоденної температури в групах у дитячому садку. Він все тримає на своєму контролі і діє тільки в інтересах жителів Першотравневого. Він суворий до себе і строго запитує з кожного. Потрібно усвідомлювати, що працюючи з ним, ти повинен дуже серйозно ставитися до своїх обов'язків. Я намагаюся і його не підвести, і самому не потрапити під його руку. Про такого керівника говорять: людина на своєму місці!
  - Важко бути депутатом, якщо живеш на одній вулиці зі своїми виборцями?
Ні, це нормально. Постійно спілкуюся з людьми і дізнаюся про насущні проблеми, це мої обов'язки. Намагаюся консультувати людей по букві закону, рекомендую куди краще звертатися в різних ситуаціях, щоб був результат. Вони усвідомлюють, що багато проблем можуть вирішити і самі. Я завжди пояснюю, що я не Третейський суддя, а представник і захисник їх законних інтересів в органах влади різного рівня.
  - Хто повинен бути депутатом, щоб у Визирської об'єднаної територіальної громади всі мрії ставали реальністю?Володимир Церр: Депутатом повинен бути місцевий житель громади
Депутатом повинен бути тільки місцевий, той, хто живе поруч з людьми і знає все про проблеми і больові точки населеного пункту. Переконаний, що в об'єднану територіальну громаду повинні йти тільки місцеві. Депутат - це та людина, яка має знати поіменно всіх на своїй вулиці і орієнтуватися в тих питаннях, які в першу чергу цікавлять людей. Головне, щоб в країні було все спокійно. Тоді і в громаді все буде добре - села і підприємства будуть розвиватися. І тоді люди будуть задоволені результатом. Ефективною депутатською роботою ми виправдаємо їх вибір.
Друк
Схожі новини:
На сесії Визирської сільради обговорювали перейменування Першотравневого (фото)12:00
29 бер
Як працює Інклюзивно-ресурсний центр Визирської сільради під час воєнного стану (відео)11:00
29 бер
«BALTIC FEST 2024»: вихованці Визирської Мистецької школи отримали нагороди (фото)10:00
29 бер
Валентина Харламбова: про роботу навчальних закладів Визирської громади під час війни (відео)09:00
29 бер
Визирська громада підписала меморандум про співробітництво з ГО «Центр політичних студій» (фото)11:54
28 бер
У Визирській громаді відбулося засідання депутатів сільради (відео)10:56
28 бер
У Визирці провели ярмарок вакансій (фото)10:00
28 бер
У Першотравневому комунальники висаджують молоді рослини (фото)09:47
27 бер
На вулиці Виноградній у Першотравневому встановили «лежачих поліцейських» (відео)08:53
27 бер
У Визирській громаді триває висадка молодих рослин (відео)09:57
26 бер
У селі Першотравневе встановили «лежачих поліцейських» (фото)08:47
26 бер
Визирський ліцей визнали опорним закладом освіти13:08
25 бер
У Любопільскому старостаті відбувся виїзний прийом першого заступника Визирського сільського голови10:00
25 бер
У Визирській громаді вшанували пам’ять воїна-героя Віталія Семибратова (фото)12:19
24 бер
У Визирському ліцеї діє учнівське самоврядування (фото)12:00
22 бер
У Визирському будинку культури відбудеться ярмарок вакансій11:00
22 бер
Комунальники Визирської СТГ відзначили професійне свято (відео)10:00
22 бер
Як працює учнівське самоврядування у Визирському ліцеї (відео)13:42
21 бер
У Визирській громаді відзначили День працівників ЖКГ (фото)11:51
21 бер
Як жителі Визирської СТГ можуть безкоштовно пройти курси водіїв (відео)10:54
21 бер
Жителі Визирської громади можуть безкоштовно пройти водійські курси (фото)12:00
20 бер
Працівники Визирського ЦНАПу поділилися результатами роботи за 2023 рік (відео)10:00
20 бер
У Першотравневому ліцеї провели тренінг з написання громадських проєктів для шкільних команд (фото)14:00
19 бер
Володимир Німчук: головне, що ми зберегли творчі колективи (відео)12:02
19 бер
У Визирському ЦНАПі підбили підсумки роботи за 2023 рік (фото)10:00
19 бер
TOP