Архів
Вересень 2024 (30)
Серпень 2024 (48)
Липень 2024 (56)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (56)
ЛАН » Головні події дня » Село Любопіль Лиманського району сподівається на краще майбутнє у складі Визирської ОТГ (фото)

Село Любопіль Лиманського району сподівається на краще майбутнє у складі Визирської ОТГ (фото)

Село Любопіль Лиманського району сподівається на краще майбутнє у складі Визирської ОТГ (фото)

  30 червня відбудуться перші вибори депутатів і голови сільради ОТГ. Це останній рубіж, пройшовши який, Визирська об’єднана громада стане повноцінною окремою територіальною одиницею. У зв'язку з цим, кандидати в депутати сільради активно зустрічаються з жителями вулиць сіл громади.

Село Любопіль Лиманського району сподівається на краще майбутнє у складі Визирської ОТГ.  Така зустріч відбулася і на вулиці Шкільній. Юрій Никифоров є чинним депутатом Любопільської сільради, також він керує місцевим фермерським господарством "Ніка". Людина в Любополі відома і шанована, він готовий докласти свої вміння та енергію, щоб відстоювати інтереси громади Любополя в сільраді Визирської об'єднаної громади.

Юрій Никифоров

Можемо зробити багато чого корисного для села, будемо домагатися, щоб ми закінчили нашу дорогу Визирка - Любопіль, а коли буде дорога, село ще більше розквітне, не буде в нас ні одного порожнього будинку, які зараз стоять, заростають бур'янами, ніхто там жити не хоче. Це все куплять, прийдуть жити люди і село буде повноцінним, - Юрій Никифоров, депутат Любопільської сільради, член "Команди розвитку".

  Деякі жителі резонно зауважили, що як тільки вибори, всі згадують про в'їздну дорогу у село. Але навіть найбільші скептики в Любополі не заперечували того факту, що завдяки ініціативі депутата обласної ради Олега Кутателадзе і підтримки Визирської сільради, третина дороги, вперше за багато десятиліть, була капітально відремонтована, а частина, що залишилася, вирівняна грейдером і має проїзний стан. Так само Юрій Никифоров, розповів, що він є членом громадської організації "Команда розвитку". В першочергових планах "Команди розвитку" у Любополі - завершення ремонту в'їзної дороги та будівництво дитячого садка. Ще два члени "Команди розвитку" йдуть депутатами у Визирську сільраду від Любополя - це жителі села Микола Білаш і Тамара Ковтун. Голова Любопільської сільради Олександр Рембач ще раз пояснив присутнім, яка ситуація з ремонтом доріг в селі й чому так важливо працювати на повну Визирській об’єднаній громаді.

Олександр Рембач

Восени була проблема з дорогою на Доброслав. Місяць автобус не ходив, але ми її вирішили разом з депутатами, з фермерами. Як можна сказати, що нічого не робиться? Три кілометри дороги зробили. Сьогодні всі говорять чому Визирка далі не зробила, так Визирка не має права витрачати гроші на цю дорогу, так само як і ми не маємо права витрачати, а ось об'єднавшись, маючи один бюджет на всі громади трьох сільрад, тоді так, - Олександр Рембач, очільник Любополю.

  Олександр Рембач визнав, що швидких змін в цьому році чекати не варто, тому що бюджет на цей рік вже сформовано районною владою.

Село Любопіль Лиманського району сподівається на краще майбутнє у складі Визирської ОТГ.  На вулиці Шкільній розташована місцева школа і більшість працівників цього навчального закладу проживають неподалік. Тому жителям вулиці важливо знати, які перспективи очікують школу в найближчому майбутньому. Член "Команди розвитку" Тамара Ковтун розповіла, що депутати завжди опікувалися проблемами місцевого навчального закладу, будуть це продовжувати й надалі.

Тамара Ковтун

Ми в минулому році збирали з миру по нитці, починаючи від ремонту, завершуючи меблями, обладнанням першого класу тому що реформа вимагає іншого підходу і ми це зробили. Так, це тривало довго, але наші першокласники навчаються в нормальних умовах. Зараз беремо наступний клас, щоб і перший клас пішов в гідні умови, - Тамара Ковтун, член "Команди розвитку".

  Мешканці Любополю не приховують, знаходження в громаді під назвою "Лиманський район", не принесло їм особливого комфорту за всі роки незалежності України.

Вікторія, мешканка Любополю.

Нам більше немає на що сподіватися, як не на громаду. В районі ми вже пожили та бачимо, що результат геть не радує. Сподіваємося на позитивні зміни тепер, - Вікторія, мешканка Любополю.

Любов, мешканка Любополю.

Тепер будемо сподіватися, що нам буде комфортніше, що зроблять красу і ми поживемо, як люди, - Любов, мешканка Любополю.

Любов, мешканка Любополю.

У нас 1000 мешканців, у Визирці 1600, у Першотравневому - 6000. Я вважаю, що не за кількістю мешканців будуть наші прибутки, а за принципом, хто чого потребує, - Любов, мешканка Любополю.

  Так само мешканці Любополя впевнені, що самі по собі депутати нічого зробити не зможуть. Буде результат, якщо буде командна робота в сільраді, взаєморозуміння та підтримка кожного.

Друк
Вчителька з Першотравневого випустила книжку про штучний інтелект (фото)11:39
19 вер
Рятувальники Визирської громади відзначили професійне свято (відео)09:26
19 вер
У Першотравневому ліцеї використовують сучасні технології в навчанні дітей (відео)15:42
18 вер
У Визирській громаді відзначили День рятувальника (фото)10:51
18 вер
Як працює центр надання соціальних послуг Визирської сільради (відео)09:48
18 вер
У Визирській громаді допомагають самотнім людям похилого віку (фото)15:50
17 вер
У Визирській громаді відкрили секцію з бразильського джиу-джитсу (відео)10:00
17 вер
Військовий з Визирки Іван Лущик може отримати звання Героя України посмертно21:15
16 вер
Експрем'єр Франції Габріель Атталь відвідав садибу Курісів16:40
16 вер
Любопільський колектив «Burning Stars» став лауреатом на танцювальному конкурсі «На крилах мистецтва»15:46
16 вер
Валентина Харламбова: про початок нового навчального року у Визирській громаді (відео)11:36
16 вер
У Першотравневому відкрили секцію з джиу-джитсу (фото)10:17
16 вер
У Визирській громаді нагородили кращих вчителів (відео)08:23
12 вер
Кращі вчителі Визирської громади отримали премії (фото)10:45
11 вер
У Визирській громаді провели засідання виконкому (відео)09:54
10 вер
У Визирці відбулося засідання виконкому (фото)10:47
09 вер
У Визирській громаді успішним учням вручили премії (відео)10:00
09 вер
Як у Визирській громаді створити патронатну сім’ю (відео)10:00
06 вер
Талановиті учні Визирської громади отримали грошові премії (фото)09:30
06 вер
У Визирській громаді працюють над створенням патронатних сімей (фото)17:31
05 вер
Захищаючи Україну загинув військовий з Першотравневого Владислав Шевців14:02
05 вер
У Визирській СТГ провели святкові заходи до Дня знань (фото)10:00
05 вер
У Визирській громаді провели забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» (фото)16:46
04 вер
У Визирській громаді відзначили День знань (відео)10:19
04 вер
У Визирській громаді вшанували пам’ять військових Валерія Якобчука та Володимира Ратушного14:56
03 вер
TOP