Архів
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » У Любополі відзначили День села (фото)

У Любополі відзначили День села (фото)

У Любополі відзначили День села (фото)

  20 вересня у населеному пункті зібралось чимало місцевих мешканців та гостей-сусідів. Перед присутніми виступили колективи самодіяльності Будинку культури та запрошені гості.У Любополі відзначили День села.  Любопільці завжди відзначають День села зі своїм особливим колоритом. Кожного року організатори намагаються зробити захід цікавим. Наприклад, цьогоріч на свято приїхав величезний ведмідь, з яким діти, і не тільки, із задоволенням обіймалися й танцювали. Завітали до села і сусіди. Так, від Сичавки, яка наступною святкувала День села, Любопіль приймав теплі слова, привітала всіх Валентина Попоніна, голова Сичавської сільради.У Любополі відзначили День села.Валентина Попоніна, очільниця Сичавки.

Свято - це завжди радість. А коли воно є і робиться в такому масштабі, як у Визирській ОТГ, то це дуже прекрасно. Бажаю процвітання селу, щоб воно розвивалося і сюди поверталася молодь і залишалася тут. Бо коли є молодь, тоді й село оживе, - Валентина Попоніна, очільниця Сичавки.

У Любополі відзначили День села.У Любополі відзначили День села.  На святкування до Любополю завітали й гості з Визирки зі своїми подарунками - яскравими концертними номерами. Перший заступник Визирського сільського голови Олександр Токменінов привітав любопільців. Окрім того, він нагадав про те, що це село вперше святкує свій День народження у складі об'єднаної громади.Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

Наші сусіди - любопільці - святкують День села. Мені радісно, що все так добре організовано. Я б хотів побажати нашим сусідам здоров'я, щастя, щоб їхні домівки завжди були повні хліба, тепла і здобутків. А ми будемо робити все, щоб це село процвітало і люди, котрі живуть в ньому, були щасливі, - Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

У Любополі відзначили День села.  І, звичайно, на святкуванні не обійшлося без обговорення планів на майбутнє. У цьому році Любопіль ще буде функціонувати власним коштом, а з 2020 року бюджет буде спільним для всієї Визирської громади. Тому розподілятимуть їх згідно з потребами кожного населеного пункту ОТГ, розповідає Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.У Любополі відзначили День села.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Якщо ще вчора Любопільська громада не мала коштів, то вже завтра ми розраховуємо на те, що робота буде виконана. Кожен мешканець цієї територіальної громади не тільки має право, а й повинен брати участь в управлінні своєю громадою. Ми зробимо все, аби люди брали участь в обговоренні всіх програм, бюджету та плану соціально-економічного розвитку. Люди повинні знати, за що вони голосують, за що голосують депутати і яка перспектива у села, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

У Любополі відзначили День села.У Любополі відзначили День села.  А у селі, дійсно, потрібно зробити чимало, каже в. о. старости Любопільського старостинського округу Олександр Рембач.Олександр Рембач, в.о старости Любопільського старостинського округу.

Потихеньку ми робимо всі роботи, які не робилися роками. У цьому році мені дуже сподобалося, як була організована робота по ремонту школи. Продовжується робота по ремонту сільських доріг. Виділено 1 мільйон гривень на ремонт дороги по вулиці Суворова. Також виділено близько 300 тисяч гривень на ремонт вуличного освітлення. Замовлено документацію на розробку проєкту по будівництву дитячого садка. Йдемо вперед, сподіваємося на 2020 рік, - Олександр Рембач, в. о старости Любопільського старостинського округу.

У Любополі відзначили День села.У Любополі відзначили День села.  Святкову програму у Любополі розробляли ретельно. Так, самодіяльність Будинку культури підготувала святкові номери, розповідає очільниця закладу Тетяна Сливець.Тетяна Сливець, директор Любопільського будинку культури.

Всі згуртувалися та підготували чудове святкування. І я від себе хотіла б привітати всіх любопільців з таким гарним святом, яке завжди на "ура" проходить у нас кожного року, - Тетяна Сливець, директор Любопільського будинку культури.

У Любополі відзначили День села.  А розваги для населення організували громадська організація "Команда розвитку" та підприємство "ТІС". Завдяки їм діти мали змогу розважитися на батутах, поласувати солодкою ватою та попкорном. Для дорослих було приготовано понад 100 кілограмів смачного шашлику з овочами. Зі словами привітань до любопільців звернувся очільник Визирської громади Валерій Стоілакі.Валерій Стоілакі, очільник Визирської сільради.

Я хочу побажати, як кажуть в народі, міцного здоров'я, сімейного щастя і щоб любопільці вірили, що громада вже є і вона буде працювати тільки на благо людей Любополю, Визирки та Першотравневого, - Валерій Стоілакі, очільник Визирської сільради.

У Любополі відзначили День села.У Любополі відзначили День села.  Святкування 231-ї річниці Дня села було насиченим привітаннями. До односельців з теплими словами звернулася Тамара Ковтун, у минулому секретар сільради, а зараз - депутат від Любополя у Визирській сільраді.Тамара Ковтун, депутат Визирської сільради.

Наші сподівання, я думаю, з об'єднанням у Визирську громаду здійсняться. Багато зроблено за ці майже два місяці. Планів багато. Проблем ще більше. Але ми згуртовані. Я, ставши депутатом, думала, що роботи буде менше. Але ні. Взагалі, це приємна робота, коли люди тебе розуміють і чекають на зміни, - Тамара Ковтун, депутат Визирської сільради.

У Любополі відзначили День селаУ Любополі відзначили День села.  На День села до Любополю приїхали чимало гостей. Тут і Визирка, і Першотравневе, Одеса та навіть Миколаїв.Ольга, гостя з Одеси.

Аби село процвітало та у людей були можливості ті, яких немає. Зараз ситуація покращується. Я сподіваюся, що буде ще краще, - Ольга, гостя з Одеси.

Вікторія, мешканка Любополю.

Тут стільки всього і для дітей, і для дорослих. Хочу побажати любопільчанам, в першу чергу, здоров'я. І, звичайно, процвітання. Щоб наше село процвітало так само, як і Визирка. Будемо сподіватися, що все буде змінюватися на краще, - Вікторія, мешканка Любополю.

Ірина та Сергій гості з Миколаєва.

Тут, як завжди, добре. Стараюся, якщо виходить, приїздити на всі святкування. Мешканцям хочу побажати процвітання, звичайно, і цим все сказано. А також, найголовніше - це здоров'я. Нехай довго живуть і частіше святкують такі свята із року в рік, - Ірина та Сергій гості з Миколаєва.

Світлана, мешканка Любополю.

Ми задоволені тим, що для нас стараються. У селі так святково, село оживає. У нас і було добре, а зараз ще краще. Дай Боже, аби було ще краще. Дякую всім велике. І спонсорам, і нашій громаді, нашому виконуючому обов'язки старости. Всі старалися для нас, аби зробити це свято, - Світлана, мешканка Любополю.

У Любополі відзначили День села.  Вже увечері на центральній площі села Любопіль перед присутніми виступили українські зірки. Публіку запалювали переможець конкурсу "Голос країни" Іван Ганзера та суперфіналісти проєкту "Х-фактор" колектив "Тріода".У Любополі відзначили День села.У Любополі відзначили День села.  Свято у Любополі вдалося на славу. Місцеві мешканці та гості із задоволенням розважалися та танцювали під хіти українських зірок.
А завершилося святкування Дня села запальною дискотекою та салютом.

Друк
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
TOP