Архів
Жовтень 2024 (37)
Вересень 2024 (46)
Серпень 2024 (48)
Липень 2024 (56)
Червень 2024 (38)
Травень 2024 (64)
ЛАН » Головні події дня » У Першотравневому привітали людей поважного віку (фото)

У Першотравневому привітали людей поважного віку (фото)

У Першотравневому привітали людей поважного віку (фото)

  Традиція вітати людей поважного віку з круглою датою, або річницею спільного життя, що започаткована депутатською групою "Команди розвитку" та благодійним фондом імені Олексія Ставніцера, триває. Цього разу вітали справжніх героїв праці, а перш за все, щирих людей у селі Першотравневе.
  Мешканці Першотравневого, Фішич Любові Степанівні, виповнилося 84 роки. Гостей вона зустріла дуже бадьоро. З подарунками завітали Олександра Бондарчук та Алла Шаповал.У Першотравневому привітали людей поважного віку.

Ми Вас вітаємо, бажаємо міцного здоров’я. Що б ми ще довго до Вас приїжджали, щоб Ви нас радували своїм досвідом, - Олександра Бондарчук, голова Першотравневої ветеранської організації.
Вітаємо Вас з цим днем. Бажаємо, щоб про Вас завжди пам’ятали - що в нас є такі люди. Щоб про Вас піклувалися. Ми ніколи Вас не залишимо без уваги. Бажаємо, щоб частіше Вам допомагали у цей важкий час, - Алла Шаповал, депутат Визирської сільради.

  Любов Степанівна каже, що секрет її довголіття - це завзята праця.Любов Фішич, жителька Першотравневого.

Я народилася в родині, де було четверо дітей, батько загинув. 47-мий рік - голодомор. Ми чого тільки не пережили. Шість років я працювала в шахті, шість років на ливарному заводі. В мене весь трудовий стаж тяжкий, - Любов Фішич, жителька Першотравневого.

  Доля Любові Степанівни завжди складалася з викликів та випробувань. Свого часу жінка втратила одного з синів. Проте вона не опускає руки. Її чоловік впевнений, що складова міцних відносин - це здатність чути одне одного.У Першотравневому привітали людей поважного віку.Валентин Антонович, чоловік Любові Степанівни.

Розуміти потрібно один одного, в чомусь поступатися, - Валентин Антонович, чоловік Любові Степанівни.

У Першотравневому привітали людей поважного віку.У Першотравневому привітали людей поважного віку.  Після привітання Любові Степанівни вирушили до іншої героїні, яка теж мешкає у Першотравневому. Зінаїда Данилівна відзначила 80 років з Дня народження і теж отримала подарунки.У Першотравневому привітали людей поважного віку.

Від всієї душі бажаємо міцного здоров’я, щоб Ви ще довго радували нас. І від "Команди розвитку", від Олега Джумберовича Кутателадзе, від Вашого депутату, від мене особисто, - Алла Шаповал, депутат Визирської сільради.

  Зінаїда Данилівна поділилась спогадами - де тільки вона не працювала.У Першотравневому привітали людей поважного віку.Зінаїда Гайліна, жителька Першотравневого.

Будувала заводи, фабрики, електростанцію "Южно-українську", потім будувала зупинки, мости, працювала в "Облшляхбуд", - Зінаїда Гайліна, жителька Першотравневого.

У Першотравневому привітали людей поважного віку.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.  Найдорожче у людини поважного віку - це спогади про молодість. Зінаїда Данилівна показала фотокартки минулих років та трішечки засумувала, але ненадовго. Побажаємо ж людям поважного віку сил та подальшого натхнення.Олександра Бондарчук, голова Першотравневої ветеранської організації.

Першого жовтня відзначається День людей поважного віку. У нас таких людей дуже багато. Ми вітаємо тих, кому виповнилося 80 і більше років. В цьому році ми привітали 135 осіб. Дякуючи Богу, вони живі, здорові. Їм дуже до вподоби, що ми приїжджаємо і вітаємо їх, - Олександра Бондарчук, голова Першотравневої ветеранської організації.

  Люди, які чесно прожили своє життя, багато працювали, щиро спілкувалися та дружили з односельцями, зараз у поважному віці дуже радіють кожному, навіть, маленькому прояву уваги з боку молодого покоління - впевнена Алла Шаповал, каже, що її дуже вражають очі кожної жінки та чоловіка, до яких приходить з подарунками. Славна традиція привітання людей поважного віку вже у Визирській ОТГ продовжиться й надалі, можливо, з залученням ще більшої кількості місцевих підприємств.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Сподіваюсь, ми будемо брати участь у такій традиції разом з громадою. Найближчим часом обговоримо питання з підприємцями, щоб вони теж підключалися. Адже підтримувати людей поважного віку - це дуже важливо. І важливо, щоб молоде покоління бачило ці прояви поваги, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.
Друк
Комунальники Визирської громади отримали освітлювальну вежу з генератором (відео)10:00
24 жов
Визирська громада отримала освітлювальну вежу з генератором (фото)17:33
23 жов
Учні Кордонської гімназії вивчають правила безпеки у новому класі (відео)09:49
23 жов
Члени Молодіжної ради Визирської СТГ створили проєкт нового спортивного майданчика (відео)12:00
22 жов
У Кордонській гімназії відкрили клас безпеки (фото)11:00
22 жов
У Визирській СТГ реалізують практики прозорості діяльності сільради (відео)10:00
22 жов
Молодіжна рада Визирської СТГ розробила проєкт нового спортивного майданчика (фото)18:10
21 жов
У Визирській сільраді втілюють практики відкритості та прозорості (фото)12:00
21 жов
Третьокласник з Першотравневого ліцею допоміг військовим (відео)10:00
21 жов
Кристина Коротких: про інвестиції у Визирській громаді (відео)12:12
20 жов
Учень Першотравневого ліцею допомагає військовим (фото)09:55
20 жов
У трьох населених Визирської громади 22 жовтня заплановано відключення електропостачання11:48
18 жов
Визирська СТГ отримала мобільну освітлювальну вежу з генератором від USAID (фото)12:23
17 жов
Вугільні брикети для опалення10:41
17 жов
У Визирській СТГ готуються до зими (відео)14:00
16 жов
У Визирці відремонтували дитячий майданчик (фото)12:00
16 жов
У Визирській громаді вдосконалюють системи водопостачання (відео)10:00
16 жов
Комунальники Визирської громади готуються до зимового періоду (фото)18:55
15 жов
У Визирці борються з наслідками вандалізму на дитячому майданчику (відео)15:54
15 жов
Комунальники ремонтують водогін у селі Кордон (фото)11:34
15 жов
У Визирській громаді створюють різноманітні локації для дозвілля молоді (відео)10:00
14 жов
Молодіжна команда «Визир» взяла участь у проєкті «Up shift» (фото)11:43
12 жов
Учні Кордонської гімназії взяли участь у змаганнях «Козацькі розваги» (відео)14:00
11 жов
У мистецькій школі Визирської громади розпочався навчальний рік (фото)13:12
11 жов
У Кордонській гімназії відбулися змагання «Козацькі розваги» (фото)11:57
11 жов
TOP