Архів
Квітень 2024 (49)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Лиманський район відсвяткував Міжнародний день громадян поважного віку та День ветерана (фото)

Лиманський район відсвяткував Міжнародний день громадян поважного віку та День ветерана (фото)

Лиманський район відсвяткував Міжнародний день громадян поважного віку та День ветерана (фото)

  Генеральна Асамблея ООН ще у 1990 році постановила щорічно 1 жовтня відзначати Міжнародний день громадян похилого віку. Указом президента від 24 вересня 2004 року Україна ще відзначає і День ветерана. Згідно з цими датами у Лиманському районі вшановували ветеранів, які віддали свої сили на розбудову народного господарства нашої Батьківщини. Їх досвід - безцінний скарб.Лиманський район відсвяткував Міжнародний день громадян поважного віку та День ветерана.  Ветеранський рух у Лиманському районі дуже активний. Тому тут домовились, що відзначатимуть не День громадян похилого віку, а День громадян поважного віку. І це зрозуміло, бо за їх спиною славетна праця, десятиріччя розбудови різних галузей народного господарства і, як результат - повага від оточення та наступних поколінь.Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

Це прекрасна традиція підтримувати такі ветеранські збори. Організація сьогоднішнього заходу відбулася за підтримки підприємства "ТІС", благодійного фонду імені Олексія Ставніцера та особисто депутата Одеської обласної ради Олега Кутателадзе. Я радий, що сьогодні тут панує така тепла атмосфера. Знаходитися сьогодні серед такої кількості шанованих людей - це велика честь, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

  З нагоди святкування 28-ої річниці Міжнародного дня громадян поважного віку та 15-ої річниці Дня ветерана лунало багато теплих слів поваги, відданості та любові. Без цих людей історія району не була б такою яскравою та успішною.Володимир Руденко, колишній директор Комінтернівської птахофабрики.

Двигуном розвитку Лиманського району є люди. Без них ніякого розвитку не було б - ні змін, ні покращень. Людина, яка прожила життя та працювала, є мудрою та досвідченою, бо вивчила всі сторони життя на кожному рівні - чи то дитячий садочок, чи будинок культури, чи виробництво. Я вважаю, що такі люди не мають ціни, - Володимир Руденко, колишній директор Комінтернівської птахофабрики.

Олександра Бондарчук, голова ветеранської організації Першотравневого.

Ці люди заслужили, щоб до них було більше уваги. Вони будували та розвивали тут в районі абсолютно все. І для сучасної молоді вони є гідним прикладом для наслідування, - Олександра Бондарчук, голова ветеранської організації Першотравневого.

Лиманський район відсвяткував Міжнародний день громадян поважного віку та День ветерана.  Сьогодні ці люди на пенсії, але вони не складають з себе повноважень бути відповідальними за майбутнє незалежної та самостійної України.Іван Рафальський, заступник головного редактора газети "Слава Хлібороба".

У ветеранів великий досвід життя та роботи. Їм є що сказати. Я пропоную, щоб керівники району дослухалися ветеранів праці та дещо занотовували. У них можна багато чого черпнути молодим керівникам та виробничникам, які рухаються вперед, - Іван Рафальський, заступник головного редактора газети "Слава хлібороба".

Лиманський район відсвяткував Міжнародний день громадян поважного віку та День ветерана.  Кожен з них - людина справи та джерело досвіду. Саме їх руками відбудовувалось народне господарство після розрухи Другої світової війни. Але пліч-о-пліч вони гідно вистояли.

Анатолій Марценковський, ветеран праці.

Економіку розвивають підприємства, фабрики та заводи. Потрібно, щоб люди могли працювати та розвивати свій край. Бачу, що Лиманщина розквітає. І Доброслав змінився останнім часом та став справжнім районним центром, - Анатолій Марценковський, ветеран праці.

  В цей день вітали грамотами Одеської обласної та Лиманської районної рад за вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, постійну турботу про ветеранів, пенсіонерів та людей поважного віку. Саме їм належить прищеплення молоді кращих традицій спадкоємності поколінь.Лиманський район відсвяткував Міжнародний день громадян поважного віку та День ветерана.

Ми організували програму підтримки людей, які досягли 80 і більше років. Ми приїжджаємо з активом громадськості, головою сільської ради та вітаємо цих шанованих представників нашої громади. Дуже приємно бачити радість на обличчях цих гідних людей, - Віталій Кутателадзе, депутат Лиманської районної ради.

  Увага - ось чого потребують сьогоднішні ветерани праці. З цим у Визирській ОТГ вдало справляються завдяки надійній підтримці депутатського корпусу.

Лиманський район відсвяткував Міжнародний день громадян поважного віку та День ветерана.

Я хочу подякувати Олегу Джумберовичу та Віталію Олеговичу Кутателадзе від імені ветеранів нашої спілки. У цьому році, завдячуючи їхній підтримці, ми змогли привітати 597 осіб з 75-ою річницею визволення Першотравневого від німецько-фашистських загарбників. Ми вітаємо й тих, хто досяг поважного віку. А таких людей у нас в Першотравневому 135 осіб. Ніхто з них не залишився без уваги та подарунків, - Олександра Бондарчук, голова ветеранської організації Першотравневого.

  Саме наполеглива і самовіддана праця ветеранів, їх високий професіоналізм, компетентність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову сучасної Лиманщини.Лиманский район отпраздновал Международный день граждан почтенного возраста и День ветерана.

Лиманщина має дуже добре географічне розташування, сільськогосподарське виробництво та порто-промислову зону. Є в нас такі потужні підприємства як "ТІС" та "Нептун", які виходять на міжнародний рівень. Є потенціал, а поєднання таких потужностей допоможе стати Лиманщині показовим районом в Одеському регіоні, - Іван Рафальський, заступник головного редактора газети "Слава хлібороба".

  Новий 2020-й бюджетний рік забезпечить відкриття нових можливостей, коли досвід та багатогранний людський потенціал допоможе нам зробити ще один крок до нового українського економічного чуда.

Друк
У Визирській громаді почала роботу Школа Молодіжної ради (фото)12:00
26 кві
Керівник проєкту USAID «Говерла» завітав до Визирської громади (фото)12:00
25 кві
Співробітники Визирського ЦПМСД провели у Першотравневому ліцеї освітній захід щодо вакцинації (відео)10:00
25 кві
На Тилігулі зацвів червонокнижний Тюльпан Шренка (фото)11:19
24 кві
У Першотравневому ліцеї провели просвітницький захід щодо вакцинації (фото)08:56
24 кві
Як працює Визирська сільрада в умовах воєнного стану (відео)12:00
23 кві
На ТІС з’явилися нові вакансії прибиральників10:55
23 кві
У Визирській громаді облаштували просторе укриття в одній із гімназій (відео)09:08
23 кві
У Визирській громаді підтримують місцевих жителів та переселенців під час війни (фото)14:00
22 кві
23 квітня у Визирській громаді оголошено Днем жалоби13:21
22 кві
Як у Визирській громаді реалізується проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (відео)12:00
22 кві
У одній з гімназій Визирської СТГ побудували сучасне укриття (фото)10:00
22 кві
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
TOP