Архів
Квітень 2024 (37)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » У Сичавці пройшло подвійне свято (фото)

У Сичавці пройшло подвійне свято (фото)

У Сичавці пройшло подвійне свято (фото)

  Відразу два свята у Сичавці відзначили 21-го вересня. Перше - Різдво Пресвятої Богородиці, а друге - День села. Цьогоріч захід видався щедрим на подарунки та теплі слова, котрі обов'язково будуть гріти душу всім аж до наступного святкування.У Сичавці пройшло подвійне свято.  До Дня села у Сичавці готувалися активно. Місцеві вокалісти та танцюристи майже щодня проводили репетиції, аби достойно виступити перед публікою.У Сичавці пройшло подвійне свято.  На великій сцені відкрили святкування поважні гості та сусіди Сичавки. Так, зі словами привітань до всіх присутніх звернувся депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе.Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

Я хотів би побажати мешканцям Сичавки, перш за все, здоров'я. Аби вони були дружніми й розуміли, що від них залежить розвиток рідного села. Розраховувати можна на себе і на тих людей, котрі живуть у цьому селі. І дуже важливо, аби у села була перспектива. На мою думку, село повинно об'єднуватися із селом. Я з повагою ставлюся до міста Южне, але вважаю, що наші села повинні об'єднатися. Повинні створюватися умови для того, аби села були європейськими та щоб у них був нормальний бюджет. І сьогодні у Сичавки є така можливість, - Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

У Сичавці пройшло подвійне свято.У Сичавці пройшло подвійне свято.  Святкування не було б можливим без спонсорської підтримки, переконана Тетяна Ліннікова. Активну допомогу надали громадська організація "Команда розвитку" та підприємство "ТІС". Саме завдяки їм було організовано декілька локацій для дорослих та дітей: батути, попкорн, солодка вата та смачнющі шашлики. Окрім того, на їхнє запрошення до села приїхали представники українського шоубізнесу.У Сичавці пройшло подвійне свято.Тетяна Ліннікова, секретар Сичавської сільради.

Маємо багато своїх талантів, які зростали в нашому Будинку культури. Це і молодь, і старше покоління артистів, які дарують пісні, танці, свою любов до нашого села. І, звичайно, завдяки підтримці Олега Кутателадзе, ми маємо запрошених гостей - зірок естради, на яких ми з нетерпінням чекаємо кожного року. І кожного року вони й для нас є сюрпризом, адже це відомі таланти нашої естради, - Тетяна Ліннікова, секретар Сичавської сільради.

У Сичавці пройшло подвійне свято.У Сичавці пройшло подвійне свято.  Багато сусідів завітали до Сичавки на святкування. Від імені Визирки процвітання та добробуту зичив Олександр Токменінов.Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

Сичавка та Визирка - добрі сусіди. Ми постійно один одному допомагаємо. Є взаєморозуміння і ми майже щодня спілкуємося. Я вважаю, що це правильно. У нас дійсно дуже добрі сусідські відносини. Зараз перед Сичавкою постає вибір - куди приєднатися. Або ж до міста Южне, або до Визирської громади. Я бажаю мешканцям добре поміркувати й вирішити, що для них найкраще. Адже цей вибір потрібно зробити для подальшого соціально-економічного розвитку їх села, - Олександр Токменінов, перший заступник Визирського сільського голови.

У Сичавці пройшло подвійне свято.У Сичавці пройшло подвійне свято.  До привітань приєднався й Валерій Стоілакі.Валерій Стоілакі, очільник Визирської сільради.

Я вже тут на святі у Сичавці втретє чи вчетверте, і вона змінюється кожного року. Село все краще і краще. Я переконаний, що Сичавка буде і надалі процвітати і розвиватися. Якщо колись, у 2015 році, ми мріяли об'єднатися з Сичавкою, то зараз це потрібно робити. Тут живуть прекрасні люди. Тому тут буде користь не лише для Сичавки, а й для всього населення Визирської громади, - Валерій Стоілакі, очільник Визирської сільради.

У Сичавці пройшло подвійне свято.У Сичавці пройшло подвійне свято.  Так склалося, що День села у Сичавці припав на Різдво Пресвятої Богородиці. Населений пункт знаходиться немов під небесним захистом. Навіть погода сприяла тому, аби місцеві місцеві жителі змогли комфортно відсвяткувати День народження села.У Сичавці пройшло подвійне свято.У Сичавці пройшло подвійне свято.  На урочистий захід завітало багато гостей. Так і Любопіль, який за день до цього теж відзначав 231 річницю, приєднався до побажань. Від імені старостинського округу звернувся до жителів Сичавки Олександр Рембач.Олександр Рембач, в.о. старости Любопільського старостинського округу.

Дуже багато любопільців, котрі народилися у Любополі, проживають у Сичавці. Сичавку я вважаю дуже перспективним селом з її географічним положенням. Я їм хочу побажати мудрих рішень, бо я вважаю, що Сичавка теж приєднається до нашої громади. Тому я хочу побажати їм, щоб вони прийняли правильне рішення, яке б дозволило провести це об'єднання, - Олександр Рембач, в. о. старости Любопільського старостинського округу.

У Сичавці пройшло подвійне свято.У Сичавці пройшло подвійне свято.  День села - це підведення своєрідного підсумку за рік роботи. Частіше за все звітують саме під кінець року, але не в цьому випадку. На День народження заведено дивитися у минуле, аналізувати зроблене та будувати плани на майбутнє. Не є винятком і День народження рідного населеного пункту, впевнена Валентина Попоніна.Валентина Попоніна, очільниця Сичавки.

З фундаменту, який ми заклали, нехай зросте село прекрасне, щасливе - село наших мрій. Ми будемо продовжувати ремонтувати дороги, робити освітлення. Дивлячись на Визирку, яка вона зараз процвітаюча, де є фонтани, погоджуюсь зі словами Олега Джумберовича, хотілося б, щоб і у нас були парки та фонтани, - Валентина Попоніна, очільниця Сичавки.

У Сичавці пройшло подвійне свято.У Сичавці пройшло подвійне свято.  В рамках святкування нагородили кращих сичавців, котрі за рік внесли свій внесок у розвиток села. Також свої нагороди отримали й АТОвці. А від концерту гості та мешканці села були у неймовірному захваті. Бо "Команда розвитку" та "ТІС", як і обіцяли, подарували їм нову концертну програму. Особливо всім запам'ятався танцювальний колектив "Арабеск" зі своїм світловим шоу.У Сичавці пройшло подвійне свято.У Сичавці пройшло подвійне свято.  До речі, знайти на Дні села мешканців Сичавки виявилося не так вже й легко. На площі перед школою, де відбувалося святкування, зібралося чимало гостей з найближчих населених пунктів.У Сичавці пройшло подвійне свято.Ольга, гостя з Южного.

Успіху Сичавці, благополуччя та всіх благ у майбутньому, - Ольга, гостя з Южного.

Ніна, гостя з Южного.

Селу процвітання, щоб все у них було добре. Щоб село збагачувалося і люди були щасливі, - Ніна, гостя з Южного.

Інна, гостя з Одеси.

Я до друзів сюди приїжджаю. Гарне село. Тут спокійно. Мені подобається. Хочу побажати процвітання, бо це найголовніше для села, - Інна, гостя з Одеси.

Світлана, гостя з Южного.

Щоб вона процвітала, щоб більше любові було, розуміння і, щоб діти наші нас розуміли, - Світлана, гостя з Южного.

Віра, мешканка Сичавки.

Щоб жили дружно, розуміли одне одного, ну а що ще треба? - Віра, мешканка Сичавки.

Тетяна, мешканка Сичавки.

Я бажаю, щоб всім було добре та процвітання цьому селу. Щоб люди не виїжджали звідси за кордон, а працювали у нас тут в Україні й в селі, - Тетяна, мешканка Сичавки.

У Сичавці пройшло подвійне свято.Тетяна, мешканка Сичавки.  На запрошення спонсорів до Сичавки завітав колектив "Тріода", який разом із публікою запалювали на сцені. А ще хлопці привітали сичавців з Днем села.У Сичавці пройшло подвійне свято.колектив

"Тріода" має свою традицію. Де ми не буваємо, ми всім зичимо добра, позитиву, і нехай Господь Бог дарує многая літа, - колектив "Тріода".

  Під улюблену багатьом "Червону руту" у виконанні Заслужених артистів України братів Яремчуків у Сичавці запустили святковий салют, який гримів на всю округу.У Сичавці пройшло подвійне свято.У Сичавці пройшло подвійне свято.  Фото коптер Віктор Брик.

Друк
Визирська СТГ співпрацює з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (фото)12:00
19 кві
Захищаючи Україну загинув військовий з Бутівки Сергій Редозубов10:33
19 кві
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
TOP