Архів
Квітень 2024 (35)
Березень 2024 (47)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (36)
Грудень 2023 (42)
Листопад 2023 (43)
ЛАН » Головні події дня » Відбулася VI позачергова сесія Визирської сільради (фото)

Відбулася VI позачергова сесія Визирської сільради (фото)

Відбулася VI позачергова сесія Визирської сільради (фото)

  VI позачергова сесія Визирської сільської ради розпочалася з об'ємного звіту Наталії Сивак, начальника відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій, про виконання бюджету Визирської сільради за 9 місяців 2019 року. Вона повідомила, що за цей період до бюджету надійшло 29 млн. 211 тис. гривень, з них 18 млн. 619 тисяч, складає податок на майно.Відбулася VI позачергова сесія Визирської сільради.Відбулася VI позачергова сесія Визирської сільради.  Основними платниками податку на майно серед юридичних осіб, які є власниками нежитлової нерухомості, є компанії транспортного вузла "ТІС", а також ТОВ "Чорноморська птахофабрика". Основним джерелом надходжень плати за землю є орендна плата з юридичних осіб. За 9 місяців 2019 року вона склала 13 млн. 226 тис. гривень. За три останні роки цей показник зріс майже у 2,5 раза, й знову внаслідок ініціатив "ТІСу".Віталій Котвицький, депутат Визирської сільради, директор з виробництва "ТІС".

Ми вже перевели держакти на орендні відносини, завдяки чому зросли надходження до бюджету громади. Це для компанії "ТІС" було затратно, а для громади добре. Так "ТІС" розв'язує питання структуризації щодо володіння своїм майном, - Віталій Котвицький, депутат Визирської сільради, директор з виробництва "ТІС".

Відбулася VI позачергова сесія Визирської сільради.  На сесії було затверджено структуру та штатну чисельність працівників з благоустрою Визирської сільради на 2020 рік. В громаді з'явилася посада працівника озеленювача, в обов'язки якого входить догляд за рослинами, які розведені на території об'єктів комунальної власності громади.Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Всі комунальні підприємства, які були на території колишніх сільрад, ми зводимо в одне - "Визирське джерело". У Першотравневому буде працювати 16 осіб, у Визирці - 9, у Любопілі - 3 людини, - Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Відбулася VI позачергова сесія Визирської сільради.  Також депутати затвердили структуру та штатну чисельність працівників установ культури Визирської сільради на 2020 рік.Відбулася VI позачергова сесія Визирської сільради.  Наступним питанням було затвердження структури й штатної чисельності виконкому Визирської сільради на 2020 рік. Депутат Віталій Котвицький при обговоренні питання запропонував відкрити в сільраді додаткові відділи, які б оформляли дозвільну документацію, що приверне у громаду нових інвесторів.Відбулася VI позачергова сесія Визирської сільради.

Держархбудінспекція, головний архітектор і його відділ - це повноцінні структури, які допоможуть швидко отримувати дозволи на будівництво та оформляти проєктну документацію, - Віталій Котвицький, депутат Визирської сільради, директор з виробництва "ТІС".

  На сесії були затверджені зміни та доповнення з виконання бюджету приєднаної Любопільської сільради на 2019 рік. Було прийнято звіт про виконання бюджету приєднаної Першотравневої сільради за 9 місяців 2019 року. Депутати дали згоду на прийняття у комунальну власність Визирської сільради дороги С161307 Першотравневе-Визирка, протяжністю майже п'ять кілометрів. А також прийняли проєкт рішення про проведення робіт з інвентаризації земель села Першотравневе.
  Всі питання, вирішення яких вимагає витрачання бюджетних коштів, обговорюються на сесіях сільради. Навіть покупка саксофона для Визирського клубу на цій сесії була затверджена рішенням депутатського корпусу.Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.

В основному питання на цій сесії розглядалися за структурою і штатним розкладом наших організацій. Ми сьогодні йдемо таким шляхом, що всі наші фахівці повинні бути працевлаштовані. Усі, хто працював, повинні й далі працювати на своїх посадах. При об'єднанні громади збільшується наша структура, ми на себе беремо більше повноважень, - Іван Ососкало, секретар Визирської сільради.

  Нові умови роботи вимагають і більших знань, тому на ключові посади залучаються фахівці з вищою профільною освітою та досвідом роботи. Більш ніж половина рішень, розглянутих на сесії, стосувалася земельних питань. З них було прийнято всі, крім одного, по якому не був представлений повний пакет документів, тому розгляд цього питання було перенесено на наступну сесію.

Друк
Учні Визирського ліцею стають переможцями та призерами предметних олімпіад (відео)12:00
18 кві
Учениця Визирської Мистецької школи здобула перемогу на міжнародному конкурсі «Свято весни — 2024»09:42
18 кві
У Першотравневому спеціалісти Визирського ЦПМСД проведуть виїзний прийом17:50
17 кві
Вчителі Визирського ліцею готують учнів для участі у предметних олімпіадах (фото)17:24
17 кві
У Визирській громаді провели позачергову сесію сільради (відео)10:00
16 кві
У Визирській сільраді затвердили рішення щодо перейменування Першотравневого (фото)12:00
15 кві
У Визирській сільраді відбулася позачергова сесія (фото)11:00
15 кві
У Тилігульському регіональному ландшафтному парку зацвіла сон-трава10:00
15 кві
Село Першотравневе Визирської СТГ отримає нову назву (відео)17:09
12 кві
У Визирській громаді депутати обрали нового секретаря сільради (фото)12:46
12 кві
У Визирці випустили у ставок мальків трьох видів риб (фото)12:00
12 кві
У Першотравневому ліцеї військові провели благодійний концерт (фото)10:00
12 кві
У Визирській громаді вшанували пам’ять героїв-захисників (фото)12:00
11 кві
У Визирці відсвяткували 20-річчя дитячого садка «Пролісок» (фото)10:39
11 кві
Підприємці Визирської громади можуть взяти участь у вебінарному проєкті від «Дія.Бізнес»10:00
10 кві
У Любополі Визирської СТГ комунальники висаджують квіти (фото)12:00
09 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я (фото)10:00
09 кві
У Визирській громаді підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування Першотравневого17:42
08 кві
У Визирській громаді почався набір у Школу Молодіжної ради14:43
08 кві
Тетяна Сливець: про роботу Любопільського СБК під час воєнного стану (відео)11:00
08 кві
У Першотравневому почалися громадські обговорення щодо перейменування двох вулиць10:00
08 кві
У Першотравневому ліцеї відбулися заняття з мінної безпеки для дітей (фото)13:00
05 кві
У Визирській громаді відзначили 80-ту річницю визволення від фашистських загарбників (фото)12:10
05 кві
У Визирській громаді відбувся освітній тренінг для молоді12:00
04 кві
Жителі Першотравневого можуть проголосувати за нову назву села (відео)10:00
04 кві
TOP